Osteria Pizzeria Victoria

Altro, Pesce, Vegetariano


Via Montalbano, 43
51035 San Baronto - PT

0573 88032


We have a family philosophy. Our customers very soon become our friends. We focus on product quality and the taste of tradition, with a touch of novelty that never hurts!

In summer our restaurant is the perfect place to escape the heat of the city, and indulge in the view that you can enjoy from our terrace, while in winter the gentle stove heats up the cold nights.

Our customers have access to a car park.

Starters

Tagliere Victoria

Antipasto toscano Antipasto di mare caldo Antipasto al coccio (pane arrostito con 4 tipi di salse) Formaggi toscani con miele e confetture locali Antipasto del giorno a inventiva dello chef

First courses

gnocchi Victoria

Spaghetti allo scoglio (with seafood)
Penne alla boscaiola (with mushrooms)
Pasta with tomato sauce
Macaroni or risotto with porcini mushrooms
Rustic pasta (sausage and porcini mushrooms)

Meat and fish

Fish fry
Sea bass ‘all’isolana’ (with potatoes, onions and tomatoes)
Tagliata (sliced beef steak platter) with rocket or parmesan or baked vegetables
Roulades of sea bass with spring vegetables
Fish and meat on request (Catalan, Florentine steak, fried Tuscan meats …)

Side dishes

Mixed salads or with cheeses
Baked potatoes
Baked vegetables
Beans in oil

Dessert

Tiramisù classico, al limoncello, alle fragole Panna cotta Crema catalana Mimosa nera Tortini al cioccolato bianco o nero Varietà di gelato e di sorbetti (alcolici e analcolici) nei mesi estivi

Cellar

House wines (az. Fattoria di Dianella Vinci)

Villa di Capezzana Carmignano DOCG
Nobile di Montepulciano az. Casale Daviddi
Rosso di Montalcino DOC az. Fattoi
Tegoleto Bolgheri Rosso DOC az. Serni
Morellino di Scansano DOCG az. Santa Lucia
Barco Reale DOC az. Capezzana
Chianti classico DOCG az. Il Villino Castellina in Chianti
Sangiovese toscano IGT az. Torre a Cenaia
Bianco toscano az. Fattoria di Dianella Vinci
Bianco toscano Pitti az. Torre a Cenaia
Vermentino toscano az. Torre a Cenaia
Vernaccia di San Gimignano az. La Lastra
Vermentino di Luni DOC az. Bettini
Roero Arneis DOCG az. Cossetti
Chardonnay DOC az. Sant’Anna
Pinot grigio DOC az. Sant’Anna
Ribolla gialla DOC az. Buzzinelli
Tocai friulano DOC
Sauvignon az. Balter
Müller Thurgau Gfrill az. Peter Zemmer
Greco di Tufo DOC az. Salsole
Fiano di Avellino DOC az. Salsole
Vermentino di Gallura DOCG az. Mancini

Nero d’Avola DOC Cantina Sociale dell’Alto Belice
Inzolia az. Serra del Falco
Passito toscano az. Torre a Cenaia
Passito di Pantelleria
Moscato d’Asti DOC az. Cossetti
Vinsanto Capalbio DOC az. Santa Lucia


Indirizzo:
Via Montalbano, 43 , San Baronto
Telefono:
0573 88032
Giorno di chiusura:
Tuesday. July and August, open every evening
Email:
pizzeriavictoria@gmail.com
Social:
Credit cards:
Visa, Mastercard, Maestro, Poste
Additional information:
AnimalsCash cardDisabled peopleWardrobeBanquetsTerracePlayground


Products

Olio extravergine di oliva Toscano IGP

Olive trees have been present in Tuscany since the mid-7th...

Prosciutto Toscano DOP

In Tuscany, the art of curing pork was established in...

Pancetta e rigatino toscani
Pancetta e rigatino toscani

Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

Salame toscano
Salame toscano

Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

Soppressata toscana
Soppressata toscana

Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

Pecorino Toscano DOP

Pecorino cheese in Tuscany has ancient origins reaching back to...

Finocchiona toscana

Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

Marmellate e confetture della Toscana
Marmellate e confetture della Toscana

Category: Prodotti vegetali allo stato naturale o trasformati; 1. Product...

Funghi porcini toscani
Funghi porcini toscani

Category: Prodotti vegetali allo stato naturale o trasformati; 1. Product...

Salsiccia toscana
Salsiccia toscana

Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

View allhide