In this venue, you can find dishes made from traditional recipes, reinvented dishes using local ingredients, meat from Garfagnana farms, porcini mushrooms (in season) and white and black truffles.
Specialità
Cacciagione, Carne, Vegetariano
Credit cards
Tutte
Additional information
Animali, Bancomat, Disabili, Giardino, Parco, Giochi Bambini
Products

Pane di patate della Garfagnana
Category: Fresh pastries and bakery, biscuit, confectionary and pastry products;...

Prosciutto bazzone della Garfagnana e della Valle del Serchio
Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

Farro della Garfagnana IGP
Emmer or ‘farro’ (Triticum dicoccum), whose origins have been traced...

Manzo di pozza della Garfagnana
Category: Carni (e frattaglie) fresche e loro preparazione; 1. Product...

Farina di Neccio della Garfagnana DOP
The word “neccio” in the Garfagnana zone means “chestnut” and...